Materiaali info palosuojatut Fristads kankaat

FLAME – ja FLAMTECH PALOSUOJAKÄSITELLYT KANKAAT

Flame- ja Flamtech®-mallistojen kankaat ovat palosuojakäsiteltyjä. Kankaiden palosuojaus säilyttää tehonsa pitkään, jos vaatteet pestään oikein.

FLAMTECH

FlamTech®-mallistomme koostuu huomiovaatteista, joilla on paljon suojaavia ominaisuuksia. Materiaali on palosuojakäsiteltyä ja se suojaa sekä valokaarien että sulan raudan roiskeiden kuumuudelta. Se on hyväksytty myös hitsaustöihin.

FLAME

Miellyttävä mallisto kestävästä, palosuojatusta materiaalista, joka on myös valokaaritestattu. Monet vaatteet ovat hyväksyttyjä hitsaustöihin.

FLAMESTAT – ITSESSÄÄN PALOTURVALLISET KANKAAT

Flamestat-kankaat on valmistettu kuiduista, jotka ovat itsessään paloturvallisia. Ylivertaisen suojauksen ja mukavuuden lisäksi Flamestat-vaatteet säilyttävät suojauskykynsä koko niiden elinkaaren ajan.

FLAMESTAT MULTINORM

Laadukkaassa Flamestat Multinorm -työvaatemallistossamme yhdistyvät standardien mukainen suojaus, erinomainen käyttömukavuus, joustavuus ja kestävyys. Kaikki Flamestat-vaatteet ovat antistaattisia, suojaavat eri vaaroilta ja tarjoavat perussuojauksen kemikaaliroiskeita vastaan.

Flamestat-vaatteet on testattu ja sertifioitu sekä eurooppalaisen valokaaritestin (ns. box-testi) että yhdysvaltalaisen valokaaritestin (ns. open arc -testi) mukaan. Vaatteiden valokaarikestävyys (ATPV tai EBT) ilmaistaan yksiköllä cal/cm². Kaikki Flamestat-vaatteet on testattu monikerroksiseen valokaarisuojaukseen sopivaksi materiaali- ja vaatetasolla. Näin saadaan täsmällinen valokaariluokitus ja box-testiluokka 2.

TULELTA SUOJAAVAT MATERIAALIT

PARAS SUOJA VALOKAARILTA

ATHP-materiaali on itsessään paloturvallinen materiaali, joka on valmistettu modakryylista, puuvillasta ja antistaattisista kuiduista, joissa on likaa, öljyä ja vettä hylkivä pinta. Se on ATHS-kangasta raskaampi ja paksumpi materiaali, joka tarjoaa paremman suojan, mutta on edelleen hyvin mukavaa. Se eristää erinomaisesti lämpöä ja ehkäisee toisen asteen palovammoja. Kuivuu nopeasti, erinomaiset kosteudenhallintaominaisuudet.

PAINO: 395 g/m2  LOI: 35%

ATPV: 16,8 cal/cm2 HAF: 84,2%

KEVYT JA LÄMPÖÄ ERISTÄVÄ

ATHS -Materiaali on itsessään paloturvallinen, ja se on valmistettu modakryylista, puuvillasta ja antistaattisista kuiduista. Kankaan pinta on likaa, öljyä ja vettä hylkivä ja sisäpuoli on pehmeä. Materiaali on kevyttä ja silti vahvaa ja kestävää polyamidin ansiosta. Se eristää erinomaisesti lämpöä ja ehkäisee toisen asteen palovammoja. Kuivuu nopeasti, erinomaiset kosteudenhallintaominaisuudet.

PAINO: 300g/m2  LOI: 35%
ATPV: 10.5cal/cm2 HAF: 81,4%

TÄYDELLINEN SUOJAUS KAIKISSA SÄÄOLOSUHTEISSA

GXH on kaksikerroksinen GORE-TEX® -materiaali. Se on tuulen- ja vedenpitävä sekä hengittävä, itsessään paloturvallinen materiaali, joka on valmistettu modakryylista, puuvillasta, polyesteristä ja antistaattisesta GORE-TEX®-kalvosta. GORE-TEX®-kalvon huokoset estävät vesipisaroiden pääsyn kankaan läpi samalla kun se päästää pienemmät vesimolekyylit ulos ja pitää sinut kuivana. Se eristää erinomaisesti lämpöä ja ehkäisee toisen asteen palovammoja.

PAINO: 275g/m2  LOI: 35%
IEC 61482-2: 29,6 cal/cm2, lk 2

PARAS SUOJAUS SULAN RAUDAN ROISKEILTA

MFAT on itsessään paloturvallinen kangas, joka suojaa käyttäjää sulametalliroiskeilta. Materiaalissa on palosuojattua viskoosia, joka yhdessä luonnon oman palosuojatun kuidun, villan, kanssa antaa vaatteelle erittäin hyvät lämmöneristysominaisuudet. Polyamidikuidut parantavat vaatteen kestävyyttä. MFAT on sertifioitu antamaan suojaa sulan raudan ja alumiinin roiskeilta.